Guitar Studio TV ! Lap, ’t is van datte : zoals beloofd, vanaf september mijn nieuw YouTube kanaal !

Guitar Studio is reeds 15 jaar een begrip voor kwaliteitsvolle gitaarlessen, gitaar coaching, training, songwriting, band coaching, etc etc. Op vraag van velen, had ik beloofd om vanaf september te starten met het posten van video’s. Dus, here we go! Om te beginnen een korte welkomst boodschap : “Goede avond beste kijkers 😀 ” …  klik op onderstaande image !

Guitar-Studio-TV-Welkom
Guitar-Studio-TV-Welkom

What’s the plan?
1. SGL (Short Guitar Lesson) : korte maar effectieve no-nonsense gitaarlessen
2. Q&A : de vragen die jullie stellen over gitaar en muziek, beantwoord ik vanaf nu via een video
3. GS-TV : interactieve live uitzending / gitaarles via internet waar jullie vragen mogen stellen

De Q&A video’s gaan over vragen die jullie stellen, via mijn Facebook, e-mail, blog, website, Twitter, over gitaar en muziek. Voor zo ver mogelijk, probeer ik deze vragen dan beantwoorden vie een video met eventueel een korte instructie. Dit kan interessant zijn voor andere muzikanten die misschien met dezelfde vraag kampen, of die bezig zijn met gitaar te leren spelen.

Hoe werkt dit?
Net zoals voorheen, stuur me je vraag via …

www.youtube.com/bausteinmusic
www.facebook.com/baustein
www.twitter.com/bausteinmusic
https://www.guitarstudio.be/blog
mail : info@guitarstudio.be

… en ik geef je, voor zover mogelijk, een antwoord via YouTube !

Thanks for watching AND reading 🙂 !
Heb je nog vragen, post ze hier of op mijn facebook.

Vond je dit leuk? Thumbs up en vertel het verder!
Opmerkingen, of suggesties? Vertel het tegen mij!

Regards,
Baustein

PS : Nog op zoek naar gitaarlessen, gitaar training, muziekles, drumles, zangles, band coaching, … check www.guitarstudio.be !