Artikel : Wil je graag een song, demo of band review/screening, met tips wat je kan verbeteren?

Ik krijg regelmatig via Facebook en e-mail de vraag van bands of singer/songwriters om eens naar hun songs, opname en/of band te luisteren, mijn mening te geven en tips ter verbetering van hun nummers, sound of band. Ik kan uiteraard niet op alle vragen ingaan – daarvoor heeft een dag jammer genoeg te weinig uren, maar wanneer ik tijd heb doe ik dit met alle plezier. Aangezien dit eigenlijk nuttige informatie en tips kan vormen voor andere mensen, dacht ik dat het handig zou zijn deze reviews en tips aan mijn Guitar Studio blog toe te voegen zodat iedereen er van kan bijleren 🙂 !

Wil je dus graag een ongezouten en objectieve mening, over je eigen nummers (of zelfs covers) met je band of als solo artiest? Wil je graag tips om je songs of band te verbeteren? Stuur dan een pm via Facebook of een mailtje naar info@guitarstudio.be

Wat kan je verwachten?
demo/song review en screening van max. 3 van je beste nummers, elke stijl mag!
– een objectieve mening waarbij je tips ter verbetering krijgt
– het is GEEN maak of kraak review : het is niet de bedoeling om gewoon maar een + of – score te geven. Wanneer ik bepaalde zaken van de demo of songs niet goed vind, krijg je duidelijke tips wat er beter kan.
– deze review wordt gepost op de Guitar Studio Blog en Facebook, waar je een groot aantal lezers kan bereiken!