Website, social media, photo/audio/video design

The world is digital
The experience is digital
The future is digital
The customer is human

Behind the scenes
De meesten kennen mij als coach, zaakvoerder, producer en DJ. Degenen de me héél goed kennen weten dat ik in mijn “vorig leven”, na mijn muziekstudies, gestudeerd en gewerkt heb als allround programmeur, web en grafisch designer, en online marketing. Nadat ik de grote stap gezet heb richting voltijds zelfstandige in de muzieksector, ben ik mijn IT activiteiten enkel nog blijven uitoefenen voor vrienden en kennissen. Maarrr ik hoef niet uit te leggen dat Corona onlangs ook in mijn eten roet begon te gooien : optredens nihil, coaching en muziekproductie draaien op halve kracht. Daarom bleef ik niet bij de pakken zitten en begon enkele weken geleden mijn vriendendiensten opnieuw deeltijds professioneel aan derden aan te bieden.

Crisis is opportunity
Er zitten meer mensen online dan ooit, omzetcijfers breken het ene record na het andere, de economie draait in heel wat sectoren beter dat ooit! Online aanwezigheid wordt met de dag belangrijker. Het is dan ook voor u cruciaal om uw online presentie continu te updaten en optimaliseren: winkels, bedrijven, zelfstandigen, freelancers, muzikanten, muziekgroepen, en ga zo maar door. Daarnaast is ook uw online relatie met (potentiële) klanten extreem belangrijk : community opbouwen, snelle en duidelijke communicatie, beste klantenservice, goede klantenrelatie, en toegevoegde waarde voor de klant zijn top prioriteit!

Hoe kan ik uw online toekomstperspectief en positie versterken?
• Nieuwe websites bouwen from zero to hero : vanaf een idee tot finaal product
• Oude websites pimpen of overzetten, future-proof maken.
• Opzetten en registreren van domein, hosting, e-mail
• Aanpassen of opstellen teksten met de juiste keywords.
• Hulp met social media, community, marketing, advertising
• Grafische, audio, foto en videobewerking, web optimalisatie : logo, foto’s, radio/video clip, etc
• Multilingualism : bereik meer klanten door uw websites in meerdere talen aan te bieden.

KISS visie : Keep It Simple and Stupid !
• Flashy bombastische websites schrikken af : eenvoud, duidelijkheid en snelheid zijn de key to success
• 2-click resultaten : bezoekers willen na 2 keer klikken hun doel bereiken
• Future proof en compatibiliteit voor alle toestellen, computer, tablets, smartphones, etc
• Mogelijkheid om zelf inhoudelijke aanpassingen te kunnen doen : websites moeten regelmatig bijgewerkt worden voor zoekmachines
• Google analytics voor inzicht in het type en gedrag van uw bezoekers
• Aanwezigheid en advertising op Facebook, Twitter, Instagram, TikTok, …

Goede afspraken maken goede vrienden
Ik werk niet met (onderhouds)contracten, maandelijkse abonnementen, pakketten of forfaits. Ik reken gewoon in aantal uren, waarbij we uiteraard op voorhand een schatting maken van het aantal benodigde uren conform de opdracht. Soms vergeten we iets bij aanvang iets waardoor er extra werk nodig is, en soms vallen er zaken weg waardoor er minder werkuren nodig zijn. Met de gekende “forfaits” komt er vaak één van beide partijen bedrogen uit. We willen beide elke uitdaging met een goed gevoel volbrengen, niet toch?

Contact : info@guitarstudio.be