Gitaarles & personal coaching @ location, home, rehearsal, studio, stage, …

Je hebt coaching nodig voor jezelf als solo artiest, of voor je band, of voor je studio, … ? Het kan vaak handig zijn van de coaching te geven in jullie eigen muzikale omgeving zoals bijvoorbeeld repetitie ruimte, studio, podium, zaal, etc.

Gitaarles bij u thuis, studio, repetitieruimte

Het gebeurt wel vaker dat een band terplekke blijft trappelen, maar zelf niet goed weten waarom ze niet meer vooruit gaan. Voor een externe coach, een buitenstaanden met jaren muziekervaring, is het veel makkelijker om een analyse te maken van de band en muzikanten. Zo kom je snel te weten of bepaalde muzikanten technisch sterker moeten worden, of dat bepaalde songs voor verbetering vatbaar zijn, het arrangement versus aanwezige muzikanten niet klopt, en het vaststellen van “rode vlaggen”.

De zogenaamde rode vlaggen zijn personen, lees muzikanten van de groep, die persoonlijk een probleem vormen waarbij de band kostbare tijd verliest. Als buitenstaander kan de coach dan een termijn opleggen waar men zich aan moet houden, of in het slechtste geval een muzikant vervangen. Vergeet niet, de band is even sterk als z’n zwakste schakel. Als coach pakken we het op een constructieve manier aan en werken aan het niveau en totaal concept van je band, van songs, muziekstijl, voorkomen, kledij, presence, karakterverdeling, acteren, … . Het belangrijkste doel blijft uiteraard dat iedereen er fun aan beleeft, zowel het publiek alsook de bandleden, want niets is zo ergelijk als te moeten kijken naar een optreden van een band met lange gezichten 😉 of als band te moeten zien hoe het publiek een pak friet gaat eten terwijl jij aan het derde nummer van de set begint.

Tevens heb je de mogelijkheid om je materiaal eens te overlopen, om daaar eventuele verbeteringen, oplossingen of vereenvoudigingen te bespreken. Vaak heb je plaats genoeg in het repetitiekot, maar vergeet bijvoorbeeld niet dat niet alle podia even groot zijn en dat je soms met kleinere set-up zal moeten spelen. Het geluid op het podium is ook niet altijd ideaal, dus tijdens de coaching werken we ook aanhet toch strak kunnen spelen mits onvoldoende podiummix.

Gitaarles bij u thuis, studio, repetitieruimte

Coaching op locatie hoeft uiteraard ook niet te gaan over je band. Het kan ook perfect zijn dat je coaching nodig hebt om aan een auditie, optreden, of om aan wedstrijden of een TV-programma mee te doen zoals The Voice of Belgium Got Talent van VTM en VT4, of een radioprogramma van Stubru, Qmusic, Radio1, MNM, etc

Prijzen coaching @ locatie, thuis, repetitie, sstudio, podium, zaal, …
• prijzen op aanvraag : prijzen worden berekend op basis van locatie (verplaatsing), duurtijd, etc
• verplaatsing wordt berekend in minuten (niet in km) van Guitar Studio en terug, met een min. van 20 Euro